Maha Kundalini Tantra


Welkom bij de website van Kundalini Tantra Ellen!

Maha Kundalini Tantra is een krachtige, praktische, effici├źnte en eenvoudige vorm van Tantra die tot doel heeft om de Kundalini in het lichaam volledig te ontwaken en universeel bewustzijn te bereiken.

Binnen de Maha Kundalini Tantra (MKT) werken we met de seksuele energie, onze levensenergie.  Dit is onze basis, hierdoor zijn we geboren en hieruit zijn we opgebouwd. Deze levensenergie gebruiken we om meer bewust te worden.

We stimuleren en bouwen de energie op. Hierdoor wordt ons lichaam, de energetische batterij die we zijn, sterker en kan het steeds meer energie bevatten. We brengen de energie naar de hogere chakra┬┤s voor meer bewustwording, meer ZelfLiefde en Liefde voor alle mensen om ons heen.

We maken door oefeningen ons lichaam soepeler en sterker. De mind komt meer tot rust en we voelen ons emotioneel stabieler. We gebruiken o.a. pranayama (ademhalingsoefeningen), visualisatie, concentratie, meditatie, het chakramodel, de nadi┬┤s en nog veel meer.

De eenvoudige en effectieve energetische oefeningen doen we individueel, in tweetallen of met de hele groep (maha). Wanneer je oefeningen doet in tweetallen werk je met de andere sekse of met je eigen sekse (het komt regelmatig voor dat je werkt als man met een andere man en als vrouw met een andere vrouw).
Oefeningen worden gekleed, gedeeltelijk ontkleed of geheel ontkleed uitgevoerd.

Voel jij de drang om meer bewust te worden?
Om meer energie te voelen in je lichaam?
Om meer bewust te worden van jouw energetische patronen?
Om te leren over de chakra┬┤s?
Om meer intimiteit te ervaren met jezelf en in contact met anderen?

“Ter verheldering en om misverstanden te voorkomen:
Yoni- en lingam-massage maken op geen enkele wijze deel uit van de Maha Kundalini Tantra-lessen en horen derhalve ook niet te worden gepraktiseerd door MKT-docenten zowel binnen- als buiten de lessen.”

Heb je interesse in de Maha Kundalini Tantra? Kijk dan bij het Aanbod voor Workshops, 20 Weeksetraining of priv├ęles. Ook kun je alles vinden over yoga, hartmeditatie en nog veel meer.

Stuur in ieder geval even een email naar: contact@KundaliniTantra-Ellen.com  dan noteer ik je gegevens en voeg ik je toe aan mijn geïnteresseerdenlijst en ontvang je per email ook het nieuwste aanbod.

Mocht je de Maha Kundalini Tantra nog een stapje te ver vinden, geef je dan op voor de Yoga.

Maha Kundalini Tantra ÔÇô Een Cadeau van Liefde voor Jezelf!